Hur inaktiverar jag Norton-annonser?


Om du vill utnyttja de många fördelarna som tekniken och internet erbjuder på ett säkert sätt, bör du lära dig mer om antivirusprogram som Norton omedelbart. Det är ett slags skyddssystem som du kan investera i för att skydda dina tekniska prylar från farliga element som virus, skadlig programvara och hackare.

Denna applikation har olika typer av funktioner, och du kommer att kunna ställa in dem på många sätt för bästa nytta. Som ett resultat bör du göra ditt bästa för att veta mer om hur detta program och dess faciliteter kan öka din bekvämlighet med vägledning från Norton support team när du vill.

Inte bara det, men om du är någon som behöver extra skydd kan du också investera i applikationens ytterligare skyddsfunktioner. Eftersom Norton tillhandahåller prenumerationspaket kan du välja vilket som helst av dem beroende på dina preferenser, krav och budgetbegränsningar.

Oavsett vem du är eller hur väl insatt du kan vara med teknik och internet, kan du fortfarande tycka att det är avsevärt utmanande att ladda ner och registrera dig för ett förstklassigt antivirusprogram som Norton om det här är första gången. Men betyder det att du inte kommer att kunna skydda dina enheter? Nej.

Det beror på att Norton tekniska support team kan vägleda dig i dina ansträngningar. Det är en grupp yrkesverksamma som är ganska vänliga, så du kan nå ut till dem utan ytterligare övervägande. Förutom det finns det några steg du kan följa om du vill inaktivera Norton Ads. Låt oss nu ta en titt på dem:

  1. Det första du behöver göra är att öppna Norton säkerhetsprogram och logga in på ditt konto
  2. När huvudfönstret öppnas på skärmen trycker du på fliken Enhetssäkerhet
  3. En lista med alternativ kommer att ges till dig, välj rutan Inställningar och sedan Administrativa inställningar
  4. Öppna knappen Aviseringar om specialerbjudanden från nästa sida som visas
  5. Stäng av den på lämpligt sätt och spara ändringarna

Du kan ring Norton support Sverige nummer om du inte fullföljer någon av instruktionerna ovan.

Relaterad artikel- Hur inaktiverar jag Norton-bockar?

Comments

Popular posts from this blog

Hur inaktiverar jag Norton-bockar?

Hur inaktiverar jag Norton Background Tasks?