Hur aktiverar jag Norton bockmarkeringar?


Letar du för närvarande efter ett antivirusprogram som gör det enkelt för dig att skydda dina enheter på bästa möjliga sätt? Om ditt svar är ja, är Norton här för att enkelt lösa alla dina problem. Det är en typ av skyddssystem som du kan installera på vilken teknisk enhet som helst som använder webben för att skydda den från virus, skadlig programvara och hackare.

Det är ganska effektivt att ställa in och navigera, vilket gör det bekvämt för dig att få de bästa fördelarna. Som ett resultat bör du komma ihåg att veta mer om hur detta program fungerar med ledning av Norton support team så snart du får tid.

En av de bästa delarna med det här programmet är att det har ytterligare säkerhetsprodukter som du kan investera i om du vill förbättra ditt skydd avsevärt. Inte bara det, utan Norton har också många förstklassiga faciliteter som kommer att underlätta din onlineupplevelse mer än du tror. Därför bör du investera i detta program så snart som möjligt.

Är det här en av de första gångerna du har försökt ta reda på hur du laddar ner och registrerar dig för ett populärt antivirusprogram som Norton på din dator, bärbara dator eller smartphone? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på vad du ska göra eller var du ska börja.

Men är det en tillräckligt bra anledning för dig att ge upp? Nej. Det beror på att Norton tekniska support team kan lösa dina problem inom några minuter. Allt du behöver göra är att ringa, sms:a, mejla eller livechatta med dem så kommer de att ge dig många tips.

Förutom det finns det några steg du kan följa om du vill aktivera Norton Check Marks. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:

  1. Det första du behöver göra är att öppna Norton säkerhetsprogram på din dator eller smartphone
  2. När startsidan visas framför dig, tryck på fliken Inställningar som du kommer att stöta på
  3. En lista med alternativ kommer att ges till dig, välj rutan Backup Settings omedelbart
  4. Från nästa sida som visas framför dig, tryck på rutan Backup Status Overlays
  5. Slå på funktionen och tryck sedan på knappen Använd i nästa fönster

Ring Norton support Sverige nummer om du inte fullföljer någon av instruktionerna ovan.



Comments

Popular posts from this blog

Hur inaktiverar jag Norton-annonser?

Hur inaktiverar jag Norton-bockar?

Hur inaktiverar jag Norton Background Tasks?