Hur inaktiverar jag Norton-bockar?


Köpte du nyligen en bärbar dator, dator eller smartphone som du vill skydda från alla typer av tekniska hot? Om så är fallet är en av de bästa sakerna du kan göra att utrusta ditt system med ett antivirusprogram som Norton så snart som möjligt.

Oavsett vad du gör eller hur försiktig du kan vara, är det ganska lätt för virus, skadlig programvara och hackare att ta sig in i din gadget med hjälp av internet. Dessa invaderande element finns på varje webbplats, så att de kan komma åt din enhet och utnyttja din information utan problem.

Som ett resultat bör du göra ditt bästa för att veta mer om hur detta antivirusprogram kan förändra ditt onlineliv med hjälp av Norton support team så snart som möjligt. Denna applikation förser också sina användare med flera ytterligare skyddsprodukter som du kan investera i om du är någon som behöver ytterligare säkerhetsåtgärder.

Går du igenom en utmanande period och försöker förstå hur du laddar ner och registrerar dig för ett förstklassigt antivirusprogram som Norton eftersom det här är din första gång? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på hur du ska säkerställa att du gör allt korrekt.

Men betyder det att du måste ge upp? Nej. Det beror på att Norton tekniska support team snabbt kan lösa dina problem. Det är en grupp utbildade yrkesverksamma som har utbildats grundligt, så du kan lita på dem därefter.

Förutom det finns det några instruktioner som kan hjälpa dig att inaktivera Norton Check Marks. Dom är:

  1. Det första du behöver göra är att öppna Norton säkerhetssystem och logga in på din profil
  2. När startsidan visas på din skärm, tryck på fliken Inställningar som du kommer till
  3. Välj rutan Säkerhetskopieringsinställningar från den nya uppsättningen alternativ som du fått
  4. Du hittar en funktion som heter Backup Status Overlays i nästa fönster, öppna det
  5.         Stäng av funktionen på lämpligt sätt och välj Använd för att spara ändringarna

Du kan ring Norton support Sverige nummer om du har sekundära tvivel eller funderingar.

Relaterad artikel- Hur aktiverar jag Norton bockmarkeringar?

Comments

Popular posts from this blog

Hur inaktiverar jag Norton-annonser?

Hur inaktiverar jag Norton Background Tasks?