Hur aktiverar jag Norton Idle Time Optimizer?


Vill du vara en del av en värld där allt rullar på med hjälp av teknik och internet? Om ditt svar är ja, vet du redan att du kommer att behöva investera i flera program och webbplatser. Eftersom de kommer att kunna förse dig med många tjänster kommer ditt liv att bli enklare med stor marginal.

Men dessa aspekter kan också få dig i problem eftersom virus, skadlig programvara och hackare lätt kan komma in i ditt system. I tider som dessa, om du har ett antivirusprogram som Norton på ditt system, kommer du att kunna skydda dig själv därefter. Det är en slags skyddande applikation som skyddar din information från alla typer av tekniska hot.

Detta program kommer också att kunna meddela dig när det finns en bugg på en webbplats för att garantera din säkerhet. Som ett resultat bör du göra ditt bästa för att ta reda på hur det här programmet kan göra det enklare för dig med hjälp av Norton support team.

Går du igenom en utmanande period och försöker förstå hur du installerar och registrerar dig för ett pålitligt antivirusprogram som Norton på din dator, bärbara dator eller smartphone eftersom detta är din första gång? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på hur du ska säkerställa att du gör allt korrekt.

Men det är ingen anledning för dig att ge upp. Det beror på att Norton tekniska support team snabbt kan lösa dina problem. Det är en grupp utbildade yrkesverksamma som har utbildats grundligt, så du kan lätt lita på dem.

Förutom det finns det några steg du kan använda för att aktivera Norton Idle Time Optimizer. Dom är:

  1. Det första du behöver göra är att öppna Norton applikationen på ditt valda system
  2. När startsidan öppnas trycker du på rutan Enhetssäkerhet och väljer sedan Inställningar
  3. Öppna fönstret Administrativa inställningar från nästa sida
  4. Från nästa uppsättning tillgängliga verktyg, öppna alternativet Idle Time Optimizer
  5. Slå på den och spara ändringarna

Du kan ringa Norton support Sverige nummer om du inte fullföljer någon av instruktionerna ovan.

Relaterad artikel- Hur inaktiverar jag Norton Background Tasks?


Comments

Popular posts from this blog

Hur inaktiverar jag Norton-annonser?

Hur inaktiverar jag Norton-bockar?

Hur inaktiverar jag Norton Background Tasks?